Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsanmälan


Anmälan till tävling 2017

Alla cyklister anmäler sig själva till tävling (om det inte är klubbvis anmälan) via tävlingskalendern på SweCyclingOnline.

Lämpligast är att betala anmälningsavgiften själv och begära ersättning hos kassören genom att fylla i reseräkning som finns på hemsidan och bifoga verifikation för bokföringens skull. Skulle det vara så att det krävs betalning av klubben skickar du ett mail till This is a mailto link samt This is a mailto link där det tydligt framgår vilken tävling du anmält dig till, klass, summa som ska betalas samt bankgiro/plusgiro för betalning. Anmälningsavgiften betalas in enligt nedanstående regler.

Har tävlingsarrangören i sin INBJUDAN valt efterfakturering så skickas det en faktura i efterhand från arrangören till vår kassör/förening. I detta fall sköts alltså all betalning direkt av Mjölby Cykelklubb.

Vid tävlingar med klubbvis anmälan sker anmälan till klubbens mail: This is a mailto link

 

Klubben ersätter era anmälningsavgifter till cykeltävlingar, dock inte motionslopp. Långlopp betalas upp till 200:- av anmälningsavgiften vid start i tävlingsklass. Vid långlopps/Marathon SM ersätts hela anmälningsavgiften. Liftkort för tävlingsdagen gällande downhill får man också ersättning för.

Klubbtröja i 2017 års modell är obligatorisk då man tävlar för klubben och ska bäras även under prisutdelningen. (Undantagsfall kan göras då sponsor absolut kräver att cyklist tävlar i sponsortröja. Detta ska i varje enskilt fall godkännas av styrelsen.) Vi t.ex. SM är klubbtröja obligatorisk om man skall kunna få ersättning för anmälningsavgiften. Glöm inte att avboka en tävlingsanmälan om du inte kan delta. Anmälningsavgift vid uteblivet deltagande utan giltigt skäl betalar den enskilde cyklisten. Efteranmäla: Efteranmälningsavgift ersätts ej. Mot inlämnande av reseräkning med bifogat kvitto ersätts ordinarie startavgift.

 

Mer info hittar ni här: http://scf.se/forbundet/tavlingsverksamhet/swe-cycling-online/swecycling-online-cyklist/

Swe Cycling Online

Så här gör man för att logga in på SWE Cycling Online första gången: OBLIGATORISKT!!

-Gå till länken, swecyclingonline

-Klicka på ”Logga in” uppe till höger. Då kommer du till inloggningssidan.

-Skriv in din e-postadress som finns i medlemsregistret i IdrottOnline (den mailadress som är registrerad i Mjölby CK:s register) och välj idrotten Cykel.

-Klicka på ”Jag har glömt mitt lösenord”.Ett mail med lösenordet skickas därefter till angiven, registrerad, mailadress.

Lämpligt att läsa manualen nedan!

(Har du bytt mailadress, inte har någon mailadress registrerad i Mjölby CK:s register, eller glömt den så kontakta någon i styrelsen.

Manual swecyclingonline
TIPS! Kicka på Avancerad sök!! när du ska söka efter tävlingar.

Är du osäker på vilken klass du kan tävla i?

klassindelning

Tävlingsregler

 

Uppdaterad: 16 AUG 2017 20:43
Skribent: Karl-Erik Broström

 _____________

Klubbens Sponsorer

 

 

 


 

 

                                                                                

 

Idrottens Bingo

 

klart.se

Postadress:
Mjölby CK - Cykel
Box 71
59521 Mjölby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info